Software op maat

Wij specialiseren ons in software op maat. Dit betekend voor ons het omzetten van uw concept of vraag tot een volwaardige software oplossing. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technologieën en mogelijkheden. Wij garanderen dat u, als klant, tevreden zult zijn met de kwaliteit en bruikbaarheid van uw nieuwe  software op maat.

Wij hanteren altijd een vast aantal fases om tot een software oplossing te komen.

Software op maat

Inventarisatie fase

Samen met u inventariseren wij uw wensen en we bespreken welke mogelijkheden er zijn of niet zijn. Na deze fase zijn uw wensen en ideeën duidelijk, zodat deze gebruikt kunnen worden voor het software design.

Design fase

Tijdens deze fase zullen wij de nieuwe software ontwerpen, tevens zal bepaald worden welke technieken het meest geschikt zijn voor de wensen van de klant. Het ontwerp is de blauwdruk waarmee de software gebouwd zal worden en zorgt voor een verhoogde kwaliteit van de software. Het design wordt gemaakt op basis van de inventarisatie van uw wensen.

Ontwikkeling fase

Uw nieuwe software zal tijdens deze fase worden gebouwd, op basis van het ontwerp dat tijdens de designfase gemaakt is. Tijdens deze fase wordt u regelmatig op de hoogte worden gehouden over de voortgang van het project.

Implementatie fase

Tijdens de implementatie fase zal de nieuwe software door de klant in gebruik genomen worden. Wij zorgen ervoor dat u met de nieuwe software aan de slag kunt. Uiteraard kunt u na deze fase nog rekenen op ondersteuning van ons. U staat er nooit alleen voor.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op.